Μην αφήνεις την σημαντική αυτή απόφαση για το πακέτο βάφτισης στην τύχη. Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου στο Showroom μας στην Αθήνα και επωφελήσου από εξατομικευμένες συμβουλές για να διαμορφώσουμε μαζί τον τέλειο σχεδιασμό για τη βάφτιση του μικρού σας αγγέλου. Πάρε τηλέφωνο στο 2111 820 826 και ανανεώσε τον ραντεβού σου σήμερα!

Uncategorized

Χρυσηΐς

ΈΜΠΝΕΥΣΗ

Κύρια πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της limited συλλογής «Χρυσηΐς» υπήρξε η επιρροή των στοιχείων της φύσης, συγκεκριμένα της γης και του αέρα, στους ανθρώπους. Μέσω αυτής, εξυμνείται η μητέρα φύση, η οποία ούσα αδιάφορη για το τι συμβαίνει στον κόσμο των ανθρώπων, χαρίζει απλόχερα τον πλούτο της σε αυτούς. Η βασιλική ομορφιά και η γαλήνια αύρα της είναι η δύναμη που προσφέρει, ενώ παράλληλα προκαλεί χαρά, δέος και ευγνωμοσύνη.

Κάθε λεπτομέρεια που αποτυπώνεται πάνω στα σχέδια της συγκεκριμένης συλλογής φέρει τον δικό της συμβολικό χαρακτήρα, για να προσδώσει το κύρος και την ιδιαίτερη σημασία της φύσης στη ζωή. Άλλωστε, εμείς οι άνθρωποι, είμαστε μέρος αυτής και οφείλουμε να τρέφουμε σεβασμό απέναντί της.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η limited συλλογή “Χρυσηΐς” αποτελείται από 22 μοναδικά σχέδια, το καθένα από τα οποία έχει εκδοθεί σε περιορισμένη ποσότητα, ζωγραφισμένα στο χέρι, με τεχνική ελεύθερου σχεδίου. Η υπόσταση αυτών των έργων τέχνης στόχο έχει να αναδείξει τη σύνδεση του χθες με το σήμερα, καθώς κα τη σχέση αγάπης μεταξύ παράδοσης και τέχνης. Ένα “πάντρεμα” που φέρνει, αναμφίβολα, όμορφα αποτελέσματα με διαχρονικότητα.

Ταυτόχρονα,  συμβολίζει και την επιθυμία μου να γιορτάσω και να τιμήσω την προσωπική μου εξέλιξη μέσα από την πορεία του Chez Art. Συγκεκριμένα, πριν από πέντε χρόνια, που γεννήθηκε η ιδέα της υλοποίησης αυτού του brand, με χειροποίητα κεραμικά και ξύλινα διακοσμητικά αντικείμενα, που συντροφεύουν και ομορφαίνουν την καθημερινότητα, και φτάνοντας στο σήμερα, να βλέπω αυτά τα δημιουργήματα τοποθετημένα σε σπίτια ανθρώπων. Ανθρώπων που αγαπούν την παράδοση, την μοναδικότητα και την αισθητική του χειροποίητου – που τους αρέσει να συμπορεύονται με την τέχνη.

Καθώς βρίσκομαι συνεχώς σε αναζήτηση πρώτης ύλης από την Ελλάδα, χρησιμοποιώ άργιλο από την Κρήτη, που στη συνέχεια φτάνει στην Αθήνα και κατασκευάζονται τα κεραμικά στο χέρι. Τα ξύλινα διακοσμητικά κατασκευάζονται σε παραδοσιακό ξυλουργικό τόρνο (ξυλότορνο). Το χαρακτηριστικό χρυσό χρώμα, που προτιμώ να χρησιμοποιώ για την απόδοση της τελικής μορφής κάθε είδους, αποσκοπεί στο να συνδέσει την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας εντέλει μοναδικά χειροποίητα ελληνικά διακοσμητικά με αγάπη.

Άλλωστε, τα υλικά του πηλού και του ξύλου προέρχονται από την παράδοση και προσφέρουν ζεστασιά. Δίνουν την αίσθηση της σύνδεσης με τη γη και το φυσικό περιβάλλον. Απώτερος στόχος μου, λοιπόν, είναι να φτάσω στο “αύριο”, με το να μεγαλώσω την αγάπη του κόσμου για το χειροποίητο αντικείμενο.

Έτσι ακριβώς δημιουργήθηκε η limited συλλογή “Χρυσηΐς”. Μια σειρά έργων τέχνης επηρεασμένα άρρηκτα από τη μαγεία της φύσης και της παράδοσης, με χρυσές λεπτομέρειες που χαρίζουν απλές και ονειρεμένες εικόνες. Τα κλαδιά της φύσης, αποτυπωμένα με μια abstract τεχνική, συμβολίζουν τη γη και τον αέρα, ενώ τα χρυσά κλαδιά και τα φύλλα ελιάς συμβολίζουν τον πλούτο, την ελπίδα και την ευημερία της ανθρώπινης ψυχής.

“Χρυσηίς”

              Μια συλλογή που συνδέει την παράδοση με το σύγχρονο design, μέσα από 22 μοναδικά σχέδια, ζωγραφισμένα στο χέρι.

              Το καθένα από αυτά τα έργα τέχνης αποτυπώνει τη φυσική επιρροή της γης και του αέρα στους ανθρώπους. Οι χρυσές λεπτομέρειες τονίζουν την βασιλική ομορφιά της μητέρας φύσης, ενώ τα φύλλα ελιάς συμβολίζουν τον πλούτο της ανθρώπινης ψυχής και την ελπίδα.

              Η συλλογή “Χρυσηίς” αναδεικνύει τη σχέση αγάπης μεταξύ παράδοσης και τέχνης, εκφράζοντας παράλληλα τη γαλήνια αύρα της φύσης.

Bestsellers:

Καλάθι 0

Είδατε πρόσφατα 0