Μην αφήνεις την σημαντική αυτή απόφαση για το πακέτο βάφτισης στην τύχη. Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου στο Showroom μας στην Αθήνα και επωφελήσου από εξατομικευμένες συμβουλές για να διαμορφώσουμε μαζί τον τέλειο σχεδιασμό για τη βάφτιση του μικρού σας αγγέλου. Πάρε τηλέφωνο στο 2111 820 826 και ανανεώσε τον ραντεβού σου σήμερα!

About Chez Art

Τα διακοσμητικά του Chez Art είναι σε μεγάλο βαθμό εποχιακά, ενώ ταυτόχρονα έχουν έναν διαχρονικό και all time classic χαρακτήρα. Κάθε κομμάτι είναι εξαιρετικά προσεγμένο και βασισμένο σε μια eco friendly φιλοσοφία, καθώς κατασκευάζονται κυρίως από ξύλο και πηλό. Η κάθε συλλογή είναι διαθέσιμη σε ποικιλίες χρωμάτων που δίνουν χαρακτήρα στον χώρο, τόσο για εκείνους που προτιμούν ισορροπία και ηρεμία στην ατμόσφαιρα, όσο και για αυτούς που έχουν πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και αγαπούν τις αντιθέσεις.

Our Story

Εμπνευστής και δημιουργός του brand Chez Art είναι η Αντωνία Μητσιοπούλου, αρχιτέκτων και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, που άφησε να την παρασύρει η αγάπη της για τις χειροποίητες δημιουργίες και να την μοιραστεί με τον κόσμο. Όπως εξηγεί και η ίδια, η έμπνευση και η δημιουργικότητα είναι μαγικές δυνάμεις που ομορφαίνουν πρώτα την ψυχή και έπειτα αντανακλούν στον χώρο μας.

Est. 2017        5 Designers       Worldwide Delivery

Αυτό που έχει σημασία για την ομάδα του Chez Art είναι να μεταφέρουν στον κόσμο, μέσα από ένα μικρό διακοσμητικό αντικείμενο τα όμορφα και θετικά συναισθήματα της ελπίδας, της αισιοδοξίας και του πάθους για τη δημιουργία και την τέχνη. Είναι πολύ όμορφο να μοιράζεσαι με τους ανθρώπους τις δημιουργίες σου, γνωρίζοντας ότι έχεις αφιερώσει ένα κομμάτι της ψυχής σου σ’ αυτό. Η ανταπόκριση που λαμβάνεις είναι και η κινητήριος δύναμη για να αναζητάς συνεχώς την έμπνευση για να φτιάξεις κάτι νέο. Ο άνθρωπος χρειάζεται να παραμένει αφοσιωμένος στην τέχνη του

“Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, αναζητούμε νέους τρόπους για να περάσουμε δημιουργικά τον χρόνο μας στο σπίτι. Αυτό μας οδηγεί καμία φορά στο να ανακαλύψουμε ταλέντα, τα οποία σε πολλούς από εμάς φέρνουν στην επιφάνεια την επιθυμία να ασχοληθούμε με αυτά πιο σοβαρά. Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ λοιπόν, από ένα δημιουργικό χόμπι που αγάπησα πολύ, καθώς με άγγιξε στην ψυχή και με γέμιζε αισιοδοξία και ελπίδα. Αυτό που στη συνέχεια αγαπήθηκε πολύ και από τον κόσμο και μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνει το επάγγελμά μου.
Κι αν με ρωτάτε ποιο είναι το μυστικό στο να ασχοληθεί κάποιος επαγγελματικά μ’ αυτό που αγαπά, πιστεύω ότι η απάντηση είναι να είναι διατεθειμένος να αφιερώνει καθημερινά πολύ χρόνο σ’ αυτό, να έχει επιμονή, να διατηρεί το πάθος του, αλλά και να συνεχίσει να μαθαίνει και να καινοτομεί.
Αυτή την πορεία και φιλοσοφία έχω επιλέξει για το δικό μου σπίτι της τέχνης, το Chez Art. Η έμπνευση που μου δίνουν η φύση, τα σχήματα γύρω μου και τα χρώματα στη ζωή μου, με επηρέασαν και με έσπρωξαν στο να δημιουργήσω αυτή την ταυτότητα σε εποχιακά κυρίως διακοσμητικά φτιαγμένα με καλαισθησία και μεράκι, μιας και λατρεύω τις εποχιακές γιορτές. Στη ζωή μου έχω την πεποίθηση πως ακόμα κι ένα μικρό αντικείμενο φτιαγμένο με αγάπη είναι ικανό να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας μεταφέρει μηνύματα αισιοδοξίας.”

Bestsellers:

Καλάθι 0

Είδατε πρόσφατα 0